Gratis verzenden én retour

Is het bedrag van je bestelling hoger als 75 euro en woon je in Nederland of België? Dan kan je je bestelling gratis op je huisadres ontvangen!

Zie: verzendkosten

Voor klanten binnen Nederland bieden wij tevens gratis retour aan. Wil je daarvoor in aanmerking komen, meld je retour dan aan via info@shoegar.nl en vervolgens ontvang je van ons een retour label. Vergeet dus niet je retour eerst aan te melden, retourkosten worden niet achteraf vergoed!

Om in aanmerking te komen voor gratis retour geldt dat je orderbedrag boven de 75 euro moet komen, hetzelfde minimum orderbedrag welke we ook hanteren voor een gratis heenzending.

Gratis retour zenden geldt alleen binnen Nederland en alleen voor aankopen gedaan via deze site.

Wil je je bestelling liever zelf retour sturen of komt je orderbedrag niet boven de 75 euro? Dan kan je de schoenen of laarzen gefrankeerd retour sturen naar onderstaand adres:

  • Letra Shoes / Shoegar
  • Oever 33
  • 3121 XR Schiedam

Stuur je de zending zelf gefrankeerd retour? Dan is apart aanmelden via email niet nodig. Wel graag even een kopie bevestigingsmail meesturen zodat we weten van wie de retour afkomstig is. Wil je je artikel ruilen voor een andere maat of model? Zet dat dan ook even op de kopie order. Dank je!

  • u heeft nu 100 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren!
  • de artikelen moeten in ongedragen en onbeschadigde staat retour in de originele doos
  • zet er aub wel even bij of je wilt retourneren voor geld of dat je ze wilt ruilen voor een andere maat of model
Ruilen en retourneren gaat verder volledig volgens de wettelijke bepalingen in de Wet Koop op Afstand.